top of page
esc1_edited.jpg
esc2.jpg

Amb una experiència heretada de més de 40 anys en el sector, Escaure Ibèrica S.A. és una empresa establerta l'any 1992 a Santa Perpètua de Mogoda, Barcelona. L'activitat productiva actualment es desenvolupa en una nau de 2.500 m².

Des del nostre establiment, el nostre objectiu ha estat el de posar a disposició dels nostres clients tot el potencial tècnic, tecnològic i humà per a poder així satisfer les seves necessitats.

Els nostres àmbits específics són: extrusió, moldeig termoconformat al buit i mecanitzat de peces de plàstic i de materials derivats susceptibles de ser termoformats al buit.

Implicats en el desenvolupament de la nostra comunitat empresarial realitzem accions que s'emmarquen dins la Responsabilitat Social Corporativa.

Sempre darrere les innovacions, respectant el medi ambient, controlant el residu mínim i reutilitzant-lo per a poder adequar-nos a les exigències del mercat.

La majoria dels materials que usem per a fabricar els nostres productes tenen aptitud alimentària i tots segueixen un estricte control tècnic i de seguretat.

La nostra política de qualitat està a disposició de qui la vulgui conèixer enviant un mail a: escaureiberica@escaure.com

bottom of page